Vier redenen waarom jij gellak moet gebruiken

By 2 februari 2021Algemeen

Ben jij het zat dat je nagellak na twee dagen al loslaat? Dat begrijpen wij als geen ander. Dit is echter niet nodig als je de juiste lak gebruikt. Door het gebruik van gellak blijven je nagels namelijk veel langer mooi. Een gellak is een combinatie van een lak die onder een LED of UV lamp verhard wordt. Ook droogt de lak veel sneller dan normale nagellak. In dit stuk worden vier redenen besproken waarom gellak zo geweldig is.

1. Met gellak geniet je langer van mooie nagels

Iedere vrouw kent het probleem wel dat wanneer je de tijd hebt genomen je nagels mooi te lakken en vaak na een dag of twee weer loslaat. Super vervelend! Een tijdrovende klus waarbij je het regelmatig opnieuw moet doen en dan nog niet te spreken over de tijd om je nagels te laten drogen. 

Gellak zorgt ervoor dat je wekenlang kan genieten van mooie nagels, na ongeveer drie weken zou je ze overnieuw kunnen doen indien nodig. Hoe lang het daadwerkelijk mooi blijft hangt sterk af van het feit hoe snel jouw eigen nagels groeien.

2. Gellak zelf doen of laten doen

Het doen van je nagels kan je makkelijk zelf, het enige wat je nodig hebt is kwalitatieve lak dat er geschikt voor is en een UV of LED lamp.

Je zou er ook voor kunnen kiezen om je nagels te laten doen door een nagelstyliste of nail tech. Wanneer je hiervoor kiest zullen ze velletjes weg knippen en de nagelriemen goed verzorgen.

3. Gellak beschermt de eigen nagel

Naast dat het mooi is en lang blijft zitten biedt het ook bescherming van de eigen nagel. De verharde lak zorgt ervoor dat je nagels minder snel scheuren of splijten. Je geeft je nagels op die manier de kans om tot een mooie lengte te laten groeien. 

4. Het behouden van langdurige nail art met gellak

Hou jij van een verzorgde handen? Dan is is nailart met gellak de perfecte uitkomst. Een bezoekje aan een nagelstyliste kan soms flink in de kosten oplopen. Het voordeel van gellak is dat hetzelfde effect thuis kan worden bereikt. Als jij dus een beetje handig bent aangelegd dan kan je zelf aan de slag met gellak om zo te zorgen voor nagels die er langer mooi uitzien.

Author Kwem

More posts by Kwem

Leave a Reply