How to: sieraden combineren

By 6 september 2019Blog berichten

Vind je het lastig om sieraden te combineren met je outfit? Je hebt onwijs veel keuzes als het gaat om sieraden combineren. Ga jij vandaag voor die statement ketting? Of houd je het liever subtiel met minimalistische Swarovski sieraden? En wanneer draag je nu eigenlijk goud en wanneer zilver? Wij hebben drie tips voor je verzameld die je een eindje op weg kunnen helpen bij het combineren van sieraden. 

Goud of zilver?

Het belangrijkste bij het combineren van sieraden is de keuze tussen goud of zilver. Bij zilveren sieraden staan andere kleuren goed dan bij gouden sieraden. Je kunt deze twee kleuren natuurlijk samen dragen, maar dit kan soms gaan vloeken. Houd rekening met jouw huidtype. Heb jij meer een warm of een koel huidtype? Over het algemeen passen zilveren sieraden beter bij een koele ondertoon en gouden bij een warm huidtype. Dit betekent niet dat je geen gouden sieraden kunt dragen als jij een koele ondertoon hebt. Je moet dragen waar jij je goed bij voelt. 

Aandacht verdelen

Heb je een bepaalde outfit in gedachten? Maar weet je niet zo goed welke sieraden je hierbij moet dragen? Vraag jezelf eerst af waar je de aandacht in jouw outfit op wilt leggen. Draag je een top met een lage V-hals? Draag dan een leuke statement ketting die opvalt. Heb je je nagels in een felle kleur gelakt en draag je een minder kleurrijke outfit? Draag dan minimalistische sieraden, denk bijvoorbeeld aan een mooie Swarovski ring met een steen of een aantal leuke armbanden. 

 

Nagellak combineren met sieraden

Sieraden met je kleding combineren is al moeilijk, maar om het nog een stukje lastiger te maken; je kunt je nagellak ook op je sieraden afstemmen. Draag jij vaak zilver? Blauwtinten of kleuren met een blauwe ondertoon passen perfect bij zilveren sieraden. Naast blauw kun je ook voor pastelkleuren of grijstinten kiezen. Goud wordt vaak gecombineerd met zwart, maar andere kleuren staan ook mooi in combinatie met goud. Denk bijvoorbeeld aan groen, paars en donkerblauw. Deze kleuren laten de gouden sieraden erg mooi uitkomen en maken jouw outfit helemaal af. 

Author Kwem

More posts by Kwem

Leave a Reply