Nagellak vs nagellakspray

By 4 oktober 2017Blog berichten
Nagellak of nagellakspray?

Wij hebben voor jou de voor- en nadelen uitgezocht

Als je nog twijfelt tussen je oude vertouwde nagellakjes of de nieuwste uitvinden: nagellakspray, hebben wij wat voor- en nadelen voor je opgenoemd zodat je keuze wat makkelijker wordt!

Wat zijn de overwegingen?

De voordelen van de nagellakspray!

Wat je in ieder geval kan toegeven is dat het sprayen van nagellak op je nagels gewoon hartstikke leuk is om te doen! Het op doen bespaart een hoop tijd vergeleken met normale nagellak. Een ander leuk voordeel van de nagellakspray is dat het met één laag al genoeg dekking geeft. Hierdoor hoef je niet te wachten tot je laagje droog is om vervolgens nog een keer het hele proces te doorstaan. Overigens droogt de nagellakspray wel snel op dus dat is wel een groot voordeel! Met de nagellakspray is het ook mogelijk om verschillende kleuren op je nagels aan te brengen voor een mooi ombre effect. Omdat de spray zo dekkend is kan je heel goed de overloop zien van de ene naar de andere kleur. Wil je het combineren met normale nagellak? Dat kan ook! En om af te sluiten is dit denk ik nog wel het grootste voordeel of pluspunt: letterlijk iedereen kan dit doen! Het is perfect voor mensen die niet goed kunnen lakken en zelfs je verkeerde hand wordt mooi met de nagellakspray!

Waar moet je rekening mee houden?

De nadelen van de nagellakspray

Elk product heeft ook zijn nadelen en zo ook dit product. Een van de dingen is dat de nagellakspray bijvoorbeeld niet met elke basecoat te combineren is om een mooi resultaat te gebruiken. Dit hangt af van de kwaliteit van de nagellak die je gebruikt. Daarnaast is het bij nagellak wat beter te zien wanneer je richting het einde van het potje komt, dit is bij de nagellakspray een stuk moeilijker te zien en het zou dus zomaar kunnen gebeuren dat je halverwege je proces met een lege spray zit. Het is overigens ook best een dure spray, de nagellakspray kost maar liefst 13,- euro per spraybus, wat dus aanzienlijk duurder is dan een gewoon nagellakpotje. Ook gebruik en verbruik je een stuk meer dan met de normale nagellakpotjes. Dit komt omdat je waarschijnlijk je hele hand onder sprayt met nagellak omdat het niet netjes hoeft. Met normale nagellak is het verbruik een stuk minder. En dan het laatste nadeel is dat de nagellakspray op dit moment alleen online te kopen is. Het merk Nails Inc. is momenteel het enige merk wat een nagellakspray heeft geproduceerd. Dit bedrijf is gevestigd in Engeland en kan op de officiële site of via Engelse webshops besteld worden.

Zijn jullie al overtuigd van de nagellakspray of hou je het liever op normale nagellak? Laat het weten in de reacties!

Author Kwem

More posts by Kwem

Leave a Reply