De zomer is inmiddels in volle gang en dat betekent ook weer nieuwe trends op het gebied van badmode, bodyfashion en lingerie. In de blog focussen we op de mode van dit moment maar blikken we ook vooruit op de komende seizoenen, waren de mode natuurlijk weer heel anders is. Dit seizoen zal je de nodige lingerie voorbij zien komen met een zogenaamde huidskleur, hierdoor lijkt je bijna naakte zijn maar dat komt omdat de lingerie de kleur van je huid heeft. Daarnaast is ook de panterprint weer terug van weggeweest.

Huidskleur lingerie

Welke lingerie Ja, we maken geen grapje, lingerie en badmode met een huidskleur wordt steeds populairder. Hij ziet tegenwoordig badmode, bh’s en tops en deze kleur. De afgelopen tijd zagen we deze ook steeds vaker op de catwalk verschijnen. Het is niet alleen een hele natuurlijke kleur, het is ook een kleur die grappige momenten kan opleveren.

Panterprint, terug van weggeweest

Toegegeven, niet iedereen wordt blij van een panterprintje, sommige mensen hebben er ook direct bepaalde associaties mee. Toch blijft De panterprint razend populair, niet alleen op het gebied van lingerie maar ook op het gebied van normale kleding, zoals broeken en jassen bijvoorbeeld. Over het algemeen geldt, sommige mensen houden er ontzettend van, andere mensen hebben er echt een hekel aan.

Shop al je lingerie op Lingeriehuisonline.nl

Weet je nog niet precies wat het beste bij je past en welke lingerie je wilt aanschaffen? Neem een kijkje op lingeriehuisonline.nl en laat je verrassen door het brede aanbod. Voordelige huismerken en hoge kwaliteit A-merken. Je hoeft bovendien niet eens de deur vooruit, we bezorgen het de volgende dag direct bij jou thuis.

 

Author Kwem

More posts by Kwem

Leave a Reply